Arhiva vijesti

Domikon Youtube kanal

Prije nešto vremena otvorili smo Domikon Youtube kanal, na koji planiramo staviti neke od naših videomaterijala. Kanal je još uvijek "svježi", tj. nismo ga još dotjerali, ali hoćemo s vremenom. :) Adresa kanala je:

http://www.youtube.com/user/STandUFOconDomikon

Za početak, evo najave novog projekta Tima Russa (poznat po ulozi Tuvoka u ST: VOY) i Renegade Studiosa, pilot za novu Star Trek seriju (ukoliko pilot prođe dobro). Oba ova videa mogli ste vidjeti tijekom najave Renegadesa na zadnjem Domikonu. Inače, projekt je trenutno u završnoj fazi snimanja te će se uskoro pristupiti obradi i finaliziranju. Očekuje se da će biti emitiran početkom proljeća.

Izmjene u programu

Potkrala nam se greška u nedjeljnom rasporedu - navedeno je krivo vrijeme diskusije i projekcije iznenađenja. Prvotno je najavljeno da će diskusija nakon projekcije NLO dokumentarca biti u 15:30, a projekcija iznjenađenja u 15:30 sati. Međutim, kako dokumentarac traje sat i 45 minuta, to je nemoguće izvesti (još nemamo kompresor vremenprostora :)). Stoga je diskusija zapravo u 16:00, a projekcija iznenađenja u 16:30 sati, a završetak konvencije oko 18:30 sati.

Također, vrlo je vjerojatno da u subotu neće biti najavljenog NLO predavanja, jer nismo uspjeli dogovoriti niti zamjenskog predavača. Kao zamjena će se prikazati jedna više epizoda serije The Outer Limits, te će afterparty uz bend Pobuna (i pauci s Marsa) vjerojatno započeti nešto ranije.

Ispričavamo se na pogrešci i zaista nam je žao što neće biti NLO predavanja.

Dodatak programu - živa svirka

Evo jednog zanimljivog dodatka programu - u subotu, za vrijeme afterpartyja, imat ćemo živu svirku - klingonski rock uz bend Pobuna (i pauci s Marsa)!

Bit će to jedan dobar after party... :D

Domikon 2013 plakat i program

Petak 30.08.2013.
19:00 Otvorenje konvencije
19:15 Domikon intro - what was, what is, what is yet to come
19:45 Projekcija: Star trek VII: Generations
21:45 Zeleni stol: Star trek: Into Darkness
22:30 Star trek afterparty - druženje uz diskusije, projekcije, igre, ispijajući raznovrsna galaktička pića

Subota 31.08.2013.
14:00 Najava programa
14:15 ST predavanje: Sve o Klingoncima - uzduž i poprijeko (Goran Korov, Željko Culek)
15:30 Projekcija: Star Trek: Of Gods and Men
(fan film; uloge: Walter Koenig, Nichelle Nichols, Alan Ruck, Garret Wang, Tim Russ, itd.)
17:00 Ručak - Klingonski gra(g)h (besplatan za sve posjetitelje)
17:45 Predstavljanje: Star Trek: Renegades (Željko Culek), uz video pozdrav Tima Russa
18:15 Star trek kviz
19:00 NLO predavanje (još nije potvrđeno, moguća promjena u programu)
20:30 NLO afterparty - druženje uz tematski odabrane epizode serijala The Outer Limits te uz živu svirku - klingonski rock - uz bend Pobuna (i pauci s Marsa)

Nedjelja 01.09.2013.
14:00 Otvorenje
14:15 Projekcija: Secret Space - Illuminati's Conquest of Space
16:00 Diskusija
16:30 Projekcija iznenađenja
18:30 I za kraj...

Napomena:
Organizatori Domikona zadržavaju si pravo da u slučaju potrebe ili nužde dođe do izmjene programa.

Pripreme za Domikon 2013...

...već su u tijeku! Da, da, iako slabo pišemo i pričamo o tome, naša mala konvencija već lagano popunjava svoj program. Uskoro ćete dobiti više informacija, a za sada samo nešto sitnije. :)

Na Domikonu 2013 moći ćete pogledati neke od najboljih fan uradaka, u kojima su glumili i glumci Star Trek serijala, uz prijevod (podnatpise) Domikon ekipe!

Iznijet ćemo i informacije o novom Star Trek projektu, pilotu koji bi trebao prerasti u TV seriju, a neke od informacija otkrit će vam i jedan od voditelja projekta, gospodin Tim Russ (poznat po ulozi Tuvoka, VOY)!!

Za ljubitelje NLO tematike najavljujemo zanimljivo predavanje iz ovog područja, te osvrt na brojna nedavna viđenja te foto i video materijale iz cijelog svijeta.

Uskoro više informacija!

Također, ukoliko na neki način želite sudjelovati u Domikon programu (predavanje, kviz, predstavljanje knjige, itd.), javite nam se, još uvijek vas možemo ubaciti u program!

I, ne zaboravite, za manje od mjesec dana gledat ćemo novi Star Trek film!