"I osmo, eto, minu ljeto..."

...i još jedan - osmi - Domikon je iza nas...

Već je sedam dana prošlo otkako smo završili s osmim Domikonom. Dojmovi su još snažni, razne ideje "vrzmaju" se po glavama. Nešto je bilo dobro, nešto baš i nije. No, kao i uvijek - zabavili smo se, družili, raspravljali, igrali se, smijali, pijuckali, jeduckali, napričali... i - da dodatno naglasim - zabavili smo se! :)

Dio atmosfere s ovogodišnjeg Domikona možete vidjeti u galeriji, koja je već (hahaha; op. a.) "spravljena", a uskoro će biti montiran i video, kojeg ćemo objaviti na našem Youtube kanalu.

A kad smo već kod našeg Youtube kanala (http://www.youtube.com/user/STandUFOconDomikon - za one koji još ne znaju), evo konačno i videa koji su mnogi od vas tražili da pogledaju - pozdrav Tima Russa (glumio Tuvoka u Voyageru) posjetiteljima konvencije i hrvatskim Star Trek fanovima. Gospodin Russ je snimio ovaj kratki video pozdrav posebno za Domikon 2013 (prošlogodišnji, je l'), na kojem smo ga i prikazali, a sada ga možete pogledati i vi koji ste propustili prošlogodišnji Domikon. Naravno, kao i uvijek, napravili smo i titlove (podnatpise) za one koji slabije barataju engleskim, a ako vam se ne uključe automatski, morat ćete ih uključiti sami klikom na "CC" ikonicu (dolje desno, gdje je ikonica za full screen, itd.) i potom odabrati "Hrvatski".

Također, kroz proteklih par dana dodali smo dosta materijala na kanal, a da bude u istraživačkom Star Trek duhu - nećemo vam sad odmah ovdje otkriti što sve, nego ćemo pustiti da sami otkrijete. :) Pa, posjetite http://www.youtube.com/user/STandUFOconDomikon!