Domikon 2015 - info

Deveta po redu Hrvatska Star Trek i NLO konvencija - Domikon 2015 - održat će se 19. i 20. rujna 2015. godine, na staroj lokaciji - u prostorijama Kluba mladih Donji Miholjac.

Očekujemo ponovni dolazak renomiranih predavača NLO tematike, poput gosp. Stjepana Zvonarića i gosp. Ratka Martinovića, te vjerujemo da vam je već to dovoljan razlog da nas posjetite i ove godine!

Naravno, i najpoznatiji hrvatski trekkie (trekker?) - Goran Korov - i ove će godine održati jedno od svojih zanimljivih predavanja Star Trek tematike.

I svakako - tradicionalni Klingonski grah - besplatan za sve posjetitelje konvencije, i dalje je na meniju!

Oni koji nas već duže prate vjerojatno će primjetiti kako smo ove godine Domikon premjestili s kraja kolovoza u rujan. Razloga je nekoliko, a nadamo se da smo ih dobro prepoznali i odvagnuli, i da će ova odluka pozitivno utjecati na Domikon.

Također, na Domikonu 2015 bit će priustna i izdavačka kuća Nova stvarnost, preko gosp. Zvonimira Maštrovića, te će izložiti veliki broj knjiga, stripova, postera i dr., koje će fanovima ponuditi po akcijskim cijenama, pa vam je ovo prilika da ulovite dobru knjigu ili strip!

I bit će toga još, saznat ćete s vremenom, kako se Domikon bude približavao. :)