Promocija romana "Drum"

Promocija knjige je uvijek interesantan događaj, a naročito ako u njoj sudjeluju pisac bestselera bok uz bok živom Teslinom rođaku. Roman Drum autora Ivana Lutza i Gordana Sundaća je neobično žanrovsko ostvarenje, i premda izvire iz lokalne legende, riječ je o angažiranom tekstu koji se izdiže iznad tipičnog nadrealističkog horora i postaje zanimljiv futuristički triler koji se oštro obračunava s tradicionalnim poimanjem i doživljajem vjere. Kako je odlično prošao i kod publike i kod kritike, svi nestrpljivo očekuju njihova iduća izdanja.

Ivan Lutz hrvatski je pisac znanstvene fantastike. Završio je tehničku školu u Slavonskom Brodu i diplomirao fiziku na Osječkom sveučilištu na Odjelu za fiziku. Piše romane (Drum i Zovite ju Zemlja), kratke priče i novele, te je jedan od organizatora brodske SF konvencije Marsonikon.

Gordan Sundać pisac je znanstvene fantastike i horror žanra. Koautor je prepoznatog romana Drum, jedan od organizatora brodske SF konvencije Marsonikon, pisac kratkih priča i jedan od živućih rođaka Nikole Tesle.