What does future bring...

Ova vijest prvotno je trebala biti samo objava da smo konačno "skrojili" galeriju sa slikama od Domikona 2015, međutim autor se ipak predomislio i odlučio ju je iskoristiti da objavi nekoliko stvari. :)

Prva je upravo spomenuta - "pobacali" smo hrpu slika od Domikona 2015 na jedno mjesto, i to se sad eto zove galerija. Galeriju slika od zadnjeg Domikona tako možete pronaći u Galeriji (naših galerija). :) :) :)

Osim slika, na našem Youtube kanalu objavili smo i kratki video snimak s Domikona 2015, tako da možete i poktretnom slikom dobiti dio dojma sa zadnjeg Domikona.

Najpoznatiji hrvatski trekkie - Goran Korov - u četvrtak (17. prosinca) je gostovao na radio Sljemenu, u emisiji Iz svijeta znanosti. Goran je govorio o Zvjezdanim stazama i njihovom sociološkom, humanističkom i povijesnom aspektu, o Domikonu, jedinoj hrvatskoj Star Trek udruzi - USS Croatia, itd. Snimku cijele emisije možete poslušati na http://radio.hrt.hr/ep/zvjezdane-staze/140837/.

Polako se bliži kraj 2015. godine, u kojom smo, između ostalog, saznali i da nam se sprema novi Star Trek serijal, koji će započeti s emitiranjem u siječnju 2017. godine. Doduše, prvotno samo ekskluzivno preko CBS-ovog All Access streaming servisa i samo za SAD. No, vjerujem kako u današnje vrijeme to gotovo nikome nije problem (ovdje, naravno, aludiram na napredak čovječanstva u pogledu strpljenja, odnosu prema materijalnom, itd.). :)

Slijedeća godina donosi nam mnogo toga - novi film, Star Trek Beyond, čiji trailer se pojavio prije nekoliko dana; 50-godišnjicu početka emitiranja originalne serije (TOS); jubilarni 10. Domikon; nekoliko smakova svijeta od kojih neki uključuju i otkrivanje vanzemaljske prisutnosti na zemlji... Eto, ovo je samo mali dio. A što sve još budućnosti nosi - tko to zna? :)

What does future bring