Izvještaj o Domikonu 2008

Još jedan Domikon je iza nas. I to vrlo uspješan! I ove godine u Miholjcu se okupio velik broj ljubitelja Star treka i zainteresiranih za NLO fenomen. Bogat i zanimljiv program mnoge je oduševio, a također privukao i neke nove ljude. U tri dana, koliko je trajao ovogodišnji Domikon, bilo je oko 600 sudionika i posjetitelja (četiri puta više u odnosu na prošlu godinu). Što se sve događalo i kako je proteklo pročitajte u detaljnom izvještaju. U pripremi su i galerije sa slikama koje će uskoro biti gotove (čim prikupimo još neke od slika).

Zahvaljujemo se svim sponzorima te svima onima koji su nam pomogli oko ovogodišnjeg Domikona. Također, zahvaljujemo se i predavačima i gostima koji su ove godine sudjelovali u programu.

Sljedeće subote u Klubu mladih održat će se sastanak na kojem će se iznijeti dojmovi i komentari, te prijedlozi i planovi za sljedeću konvenciju. Nakon sastanka uslijedit će druženje za sve one koji su aktivno sudjelovali u organizaciji ovogodišnjeg Domikona.

I da... Na forumu Kluba mladih i Ajkula još od prošle godine otvorena je sekcija posvećena Domikonu. Ako imate kakvih komentara, prijedloga, ideja ili nam želite nešto reći, možete nam se pridružiti na Ajkule-KMDM forumu.